ČESTA PITANJA

STROJEVI ZA VAKUMIRANJE

Možete li me uputiti na koji način se brže mogu snaći među strojevima za vakumiranje, kako bih prepoznao/la koji mi stroj najbolje odgovara?

Najbolje je poslati upit na naš mail ili telefonski kontaktirati kolege. Previše je čimbenika koji mogu utjecati na odabir odgovarajućeg stroja. Uz stručnu pomoć našeg tima odabrati ćemo najbolju opciju za vas.

Da li mi je za stroj za vakumiranje potreban trofazna struja?

Ovisno o veličini i snazi stroja. Neki strojevi rade na naponu 220 V, a neki strojevi na 380 V. Podatak o potrebnom naponu za svaki pojedini stroj potrebno je provjeriti u tehničkoj specifikaciji stroja.

Mogu li se vakuum strojevi koristiti za vakumiranje neprehrambenih proizvoda?

Vakuum strojevi također imaju široku primjenu i u neprehrambenim industrijama, a posebno u elektroničkoj, mehaničkoj, medicinskoj industriji. Izbor odgovarajućeg modela ovisi o vrsti proizvoda, njegovoj veličini i drugim karakteristikama.

Preporuča li se kupnja rabljenog vakuum stroja?

Kupnja rabljenog vakuum stroja svakako je jeftinija opcija i može biti isplativa ali je potrebno voditi računa da se radi o stroju koji nije izrauban, redovito je i stručno servisiran te u konačnici detaljno pregledan i testiran.

Da li Henkelman strojeve držite na zalihi?

Određene modele strojeva držimo na zalihi, a modele koji nisu na zalihi možemo naručiti od proizvođača s prosječnim rokom isporuke 2-3 tjedna.

Kolačići

Ova web stranica koristi kolačiće za uredno funkcioniranje.