Proizvodnja i kvaliteta

Kroz fleksibilnost i inovaciju, nadmašujemo očekivanja

Širok asortiman proizvoda za pakiranje i kontinuirano širenje ponude naše su niti vodilje za zadovoljne klijente.

Preko 30 godina poslovanja i iskustva u ambalažnim materijalima

Više od tri desetljeća iskustva u prodaji te proizvodnji ambalažnih materijala Europak je svrstala među lidera na tržištu. Naš razvoj počiva na bliskoj suradnji s našim klijentima, što nam omogućuje postizanje izvrsnih rezultata.

article image

Moderan i snažan strojni park

Trenutno raspolažemo s pet modernih linija za proizvodnju vakuumskih i termoskupljajućih vrećica, kao i visoko sofisticirani stroj za rezanje folije (slitter).

Nudimo široki asortiman proizvoda koji će vam pomoći da se istaknete na tržištu. Naša ambalaža omogućuje da vaši proizvodi izgledaju drugačije i privlače pažnju potrošača.

Naša tim stručnjaka posvećen je pružanju najboljih rješenja za vašu tvrtku.

article image

Cirkularna ekonomija

Osim hrane nužno je zaštiti i prirodu. Ulažemo u razvoj kako bi se zadovoljile obje potrebe. Materijali osim svojih osnovnih svojstva da zaštite proizvode od vanjskih utjecaja trebaju imati i svojstva koja omogućuju recikliranje. Nove tehnologije usmjerene su ka ostvarenju tog cilja i na tržištu već postoje takvi materijali.

Folija iz koje se proizvode vrećice s oznakom cirkularne ekonomije zadovoljavaju sve potrebne standarde. Europak u svojoj ponudi također ima folije i vrećice koji spadaju u kategoriju „cirkularne ekonomije“.

article image

Kontinuirano širimo svoj portfolio

Uz konstantan razvoj svog proizvodnog programa tvrtka također zastupa nekoliko svjetski poznatih brendova na području pakiranja te prerade, posebno u prehrambenoj industriji.

Kolačići

Ova web stranica koristi kolačiće za uredno funkcioniranje.