Proizvodnja i kvaliteta

Kroz fleksibilnost i inovaciju, nadmašujemo očekivanja

Širok asortiman proizvoda za pakiranje i kontinuirano širenje ponude naše su niti vodilje za zadovoljne klijente.

Preko 30 godina poslovanja i iskustva u ambalažnim materijalima

Više od tri desetljeća iskustva u prodaji te proizvodnji ambalažnih materijala Europak je svrstala među lidera na tržištu. Naš razvoj počiva na bliskoj suradnji s našim klijentima, što nam omogućuje postizanje izvrsnih rezultata.

article image

Moderan i snažan strojni park

Trenutno raspolažemo s pet modernih linija za proizvodnju vakuumskih i termoskupljajućih vrećica, kao i visoko sofisticirani stroj za rezanje folije (slitter).

Nudimo široki asortiman proizvoda koji će vam pomoći da se istaknete na tržištu. Naša ambalaža omogućuje da vaši proizvodi izgledaju drugačije i privlače pažnju potrošača.

Naš tim stručnjaka posvećen je pružanju najboljih rješenja za vašu tvrtku.

article image

Cirkularna ekonomija

Osim hrane nužno je zaštiti i prirodu. Ulažemo u razvoj kako bi se zadovoljile obje potrebe. Materijali osim svojih osnovnih svojstva da zaštite proizvode od vanjskih utjecaja trebaju imati i svojstva koja omogućuju recikliranje. Nove tehnologije usmjerene su ka ostvarenju tog cilja i na tržištu već postoje takvi materijali.

Folija iz koje se proizvode vrećice s oznakom cirkularne ekonomije zadovoljavaju sve potrebne standarde. Europak u svojoj ponudi također ima folije i vrećice koji pripadaju kategoriji „cirkularne ekonomije“.

article image

Kontinuirano širimo svoj portfolio

Uz konstantan razvoj svog proizvodnog programa tvrtka također zastupa nekoliko svjetski poznatih brendova na području pakiranja te prerade, posebno u prehrambenoj industriji.

Kolačići

Ova web stranica koristi kolačiće za uredno funkcioniranje.