STROJEVI ZA VAKUMIRANJE HENKELMAN

Boxer 35

product slider image
product slider image

Tehničke karakteristike stroja

Dimenzije komore

mm

370 x 350 x 150

Kapacitet pumpe

(m³/h)

16

Ciklus vakumiranja

sek

15-35

TEHNIČKI LIST / SPECIFIKACIJA STROJA

PREUZMI

Opremljen brojnim opcijama i funkcijama, prilagođava se različitim industrijama i potrebama, čineći ga savršenim izborom.

Boxer 35 je jedan od najprodavanijih Henkelman strojeva za vakuumiranje. Izrađen je od nehrđajućeg čelika.

Henkelman je razvio poseban program za vakuumiranje tekućina, omogućavajući smještanje proizvoda u vakuum zajedno s tekućinom i/ili vakuumiranje same tekućine. Osim toga, program vakuumiranja laganim zrakom („soft air“) omogućava vakuumiranje proizvoda s oštrim rubovima. Ovaj program omogućava kontrolirano izjednačavanje tlaka u komori, tako da se vrećica lagano obavija i prianja uz proizvod te ne dopušta da dođe do bušenja vrećice.

  • Njemačka Busch pumpa kapaciteta 16 m3/h odgovorna je za stvaranje savršenog vakuuma.

  • Standardno je opremljen s jednom letvom za zavarivanje (350 mm) i različitim opcijama sustava za zavarivanje, vremenskom kontrolom vakuumiranja, soft air opcijom i memorijom do 10 programa vakuumiranja.

  • Opcionalno je opremljen s ACS kontrol panelom (Napredni kontrolni sustav) i memorijom od 20 programa koji se mogu prilagoditi ovisno o namjeni, bilo da se radi o primjeni u kuhinji ili nekoj drugoj industriji.

  • Dimenzije stroja omogućavaju vakuumiranje proizvoda pakiranih u vrećice širine do 330 mm, s obzirom na to da je dužina same letve za zavarivanje 350 mm.

Istraži ostale modele iz serije BOXER

Kolačići

Ova web stranica koristi kolačiće za uredno funkcioniranje.