Profesionalni kuhari posebno cijene njegovu moć i svestranost u kuhinjama i restoranima.
Boxer 52 stolni stroj za vakuumiranje izrađen je od nehrđajućeg čelika. Idealan je za vakuumiranje većih proizvoda kao što su koljenice, lopatice (plećke), rebra, kobasice, cijela riba ili filetirana riba.
Boxer 52 je posebno popularan u kuhinjama i restoranima, gdje su profesionalni kuhari ocijenili ovu vakuumirku kao iznimno moćan alat za produljenje trajnosti proizvoda. Često se kupuje zajedno sa stolnim kolima kako bi se upravljanje olakšalo.
Standardno je opremljen Busch vakuum pumpom kapaciteta od 21 m³/h i memorijskim sustavom za do 10 različitih programa.
Dolazi s dvije letve za zavarivanje, svaka širine 410 mm (lijevo i desno), s maksimalnom visinom komore od 180 mm i korisnim radnim prostorom između letvi od 520 mm.
Također nudi različite opcije sustava za zavarivanje te soft air opciju.