STROJEVI ZA VAKUMIRANJE HENKELMAN

Titan 2-90

product slider image
product slider image

Tehničke karakteristike stroja

Dimenzije komore

mm

840 x 890 x 220

Kapacitet pumpe

(m³/h)

300

Ciklus vakumiranja

sek

30-50

TEHNIČKI LIST / SPECIFIKACIJA STROJA

PREUZMI

Ovaj uređaj je idealan za optimizaciju vaše proizvodne linije i osigurava kvalitetno i sigurno pakiranje.

Titan 2-90 je potpuno automatski dvokomorni vakuumski stroj velikog kapaciteta i široke primjene. Opremljen je automatskim poklopcem i dvjema pokretnim trakama koje se lako mogu ukloniti.

Ovaj dvokomorni vakuumski stroj ima mogućnost podešavanja visine trake i mehanizma za zavarivanje vrećica koji se nalazi u samom poklopcu stroja. Uz ovaj stroj moguće je isporučiti vanjske pokretne trake kako bi se stroj povezao unutar proizvodne linije i u potpunosti optimizirao vaš rad.

Kao posebna sigurnosna mjera za zaštitu radnika, strojevi iz Titan serije opremljeni su senzorima koji zaustavljaju rad stroja u slučaju opasnosti kako bi se spriječile ozljede ruku operatera na stroju i slični incidenti.

Ovaj model savršeno se integrira s automatskim uređajem za termoskupljajuće vrećice, Diptank 200 A.

  • Titan 2-90 pokreće Busch vakuum pumpa kapaciteta 300 m³/h, što omogućava snažan i kvalitetan vakuum uz prosječno trajanje ciklusa vakuumiranja od 30 do 50 sekundi, ovisno o popunjenosti komore.

  • Titan modeli standardno dolaze s naprednim upravljačkim modulom (ACS) i vakuum senzorom. ACS nudi intuitivno sučelje putem kojeg je moguće lako podešavanje parametara stroja te mogućnost memoriranja 20 programa.

Istraži ostale modele iz serije TITAN

Kolačići

Ova web stranica koristi kolačiće za uredno funkcioniranje.